PERUTAAN HÄÄT

| On
12.13


Raskauden julkaistamisen jälkeen monet ovat tulleet kysymään, että kuinkas meidän hääsuunnitelmien käy, vieläkö niitä ensi vuoden kesänä tanssitaan. Hääsuunnitelmat ovat nyt toistaiseksi jäissä, mutta se on varmaa, ettei niitä 2018 vuonna juhlita.


Suunnitelmana oli kuitenkin, että tiukka säästäminen alkaisi nyt sekä tehdä töitä ensi vuoden kesään asti. Jo siinä tulee iso kuilu budjettiin, kun yli vuoden sijaan ehdin tehdä töitä yli puolet vähemmän, ennen äitiyslomalle jäämistä.

Vauvan tulo ei aiheuta vain tulojen pienentymistä, vaan myös menojen suurentumista. Ajankohtaiseksi tuli uuden auton osto, johon mahtuisi ja saisi takapenkille kolme istuinta. Olin myös ehtinyt myydä kaikki Vivianin vauvatarvikkeet, joten niidenkin kanssa on tehtävä uutta ostoslistaa.



Vauva olisi häiden aikana alle vuoden, joten oli myös mietittävä haluanko oikeasti tärkeänä päivänä murehtia imetyksestä sekä vauvan tarpeiden täyttämisestä? Voisinko myöskään jättää vauvaa lähes kahdeksi päiväksi hoitoon hyvällä omalla tunnolla niin, että se ei vaikuttaisi omaan mielialaani? Tarkoitus oli kuitenkin juhlia häitä lauantaina pitkälle aamuyöhön asti ja vasta sunnuntaina mennä Ossin kanssa latailemaan akkuja ja hääyötä viettämään. 

Tiedän, että häitä voisi juhlia pienellä budjetilla mutta en tahdo. En tahdo tinkiä mistään tai tehdä kompromisseja koska tosiasia on, ettei minulla ole kiire naimisiin. Ollakseni rehellinen on myönnettävä, että haluan naimisiin juurikin niiden häiden takia. Sekä juridisista syistä. Me jaetaan jo yhteinen talous, lainat ja lapset eikä sormukset olisi tuonut meille muuta muutosta kuin yhteisen sukunimen sekä turvaa. Naimisiinmeno ei tee minusta onnellisempaa, rakastuneempaa tai "virallisempaa/oikeampaa" paria kuin mitä me nyt olemme. Aion astella alttarille elämässäni tasan kerran ja tahdon, että kun sanon tahdon ei siitä päivästä mitään puutu.

Tämän blogin jatkoa en vielä tiedä, toistaiseksi se kuitenkin taitaa jäädä määrittämättömäksi ajaksi tauolle. Meidän elämää ja tulevaa vauva-arkea voi kuitenkin seurata lifestyle-blogini puolelta =) 

kuvat Annina Segerman
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9